Marjut Helminen 75 v. – kutsu äänikirjakampanjaan

Partuunan kirjailija Marjut Helminen on tehnyt pitkän työuran vapaana toimittajana aikakauslehdistössä ja radiossa, ja sitten kansainvälisissä tehtävissä muun muassa Palestiinassa, Kaukasiassa, Keski-Aasiassa ja Venäjällä.

Työkentillä reppuun kertyneitä kokemuksia ja tarinoita Marjut on kerinyt auki fiktion keinoin kolmessa romaanissa: Appelsiinilehto (Minerva 2016); Pilven piirtäjä (Partuuna 2020); Kuningaslaulaja (Partuuna 2023, ilmestyy huhtikuussa).

Nyt Marjut on itse lukenut äänikirjoiksi Partuunan julkaisemat kirjansa Pilven piirtäjän ja Kuningaslaulajan.

Kuningaslaulaja etukansi
Kuningaslaulaja – Romaani runoilija Sayat Novan elämästä
Pilven piirtäjä – Romaani (Partuuna 2020)

Partuuna on julkaisemassa ensimmäisiä äänikirjojaan. Äänikirjojen julkaiseminen on pienkustantajalle ponnistus, johon osuuskuntakaan ei pysty yksin.

Äänikirjatuotannon rahoittamiseksi Partuunassa on nyt ennakkomyyntikampanja. Myynnissä ovat Marjut Helmisen kahden viimeisimmän romaanin kaikki kolme formaattia, pehmeäkantinen kirja, e-kirja (PDF) ja äänikirja (MP3), yhteensä kuusi erihintaista tuotetta. Tutustu kirjoihin, valitse mieleisesi ja tue Partuunan tuotantoa ja osallistu Marjutin synttärijuhlaan sopivaksi katsomallasi summalla.

Marjut Helmisen äänikirjojen rahoituskampanja Partuunan verkkokaupassa:
https://holvi.com/shop/partuuna/section/marjut-helminen/

Teknisiä ohjeita: Pilven piirtäjä on pehmeäkantisena kirjana ja e-kirjana heti saatavilla. Muut vastikkeet, Kuningaslaulaja kaikkineen ja kumpikin äänikirja, ovat ennakkotilauksessa. Ennakkoon tilatut kirjat toimitetaan tilaajille viimeistään synttärijuhlan aikaan huhtikuun puolivälissä. Äänikirjat ja e-kirjat toimitetaan latauslinkkeinä sähköpostitse. Huomaa, että kirjoitat tilauslomakkeeseen toimivan sähköpostiosoitteen! Jos tilaat paperikirjoja, anna tilauslomakkeessa myös matkapuhelinnumero Postin saapumisilmoitusta varten. Verkkokaupan hinnat sisältävät toimituskulut Suomeen. Jos paperikirjojen toimitusosoite on ulkomailla tai jos haluat muuten tilata laskulle, tilaa osoitteesta tilaus@partuuna.fi. Ei laskutuslisää, mutta toimituskulut ulkomaille lisätään hintaan.