Koulutus

Partuuna tuottaa koulutus- ja asiantuntijapalveluja kaikilla toimialoillaan, kulttuurien ja taiteiden ja niiden tutkimuksen aloilla. Tarvitsetko yksittäisen oppitunnin, esitelmän tai konsultaation vai kokonaisen kurssin, seminaarin tai koulutuspaketin? Rakennamme tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden ja toteutamme sen ammattivoimin.

Kuvataiteen ja ilmaisutaidon koulutuksista löydät lisätietoa yläpalkin linkkien takaa, samoin uudesta Mindfulness-koulutuksesta. Soittotunteja voit saada ?Verity-yhtyeen jäseniltä.

Partuunan musiikin asiantuntijoiden tiimi on kovatasoinen ja laaja-alainen: äänitaiteesta ja – tutkimuksesta musiikkipedagogiikkaan ja musiikin opetustilojen ja musiikkiteknologiaympäristöjen suunnitteluun ja koulutukseen.

Korkeakoulutasoista opinnäytetöiden ja tutkimussuunnitelmien konsultointia, esitelmiä ja muita yhden kouluttajan töitä voit tilata myös tohtorien vastaanotolta. Suunnitellessasi laajempaa koulutuskokonaisuutta tai halutessasi neuvotella koulutustarpeestanne ota yhteyttä Helena Saarikoskeen.