?Verity

 

Verity band in corpore

 

?Verity on: Jyrki Antikainen, laulu, perkussiot; Teijo Tykkyläinen, kitarat, taustalaulu; Ilari Hannula; koskettimet, taustalaulu; Nuutti Hannula, rummut, perkussiot, taustalaulu; Tommi Wehmas, basso, taustalaulu; Ville Äyräväinen, sello.

?Verityn albumi Agapé ilmestyi Partuunan julkaisemana 28.11.2015.

Agapé on julkaistu vain digitaalisena. Voit kuunnella levyä Spotifyissa ja muissa toistopalveluissa. Levyn korkealaatuisen äänitiedoston ja 11-sivuisen lehdykän latauksen voit ostaa Bandcamp.comista tai ?Verity-shopista. Jos mieluummin vain kuuntelet levyä suoratoistona, voit hankkia pelkän lehdykän (pdf) teksteineen ja kuvineen 4 euron hintaan täältä.

Agapésta sanottua:

”Agapé soi todella komeasti. Albumin soinnista ja osasta kappaleista tulee mieleen Muse. Osa tästä kunniasta lankeaa upeille sovituksille, joissa pääosan vievät Ilari Hannulan kosketinsoittimet. Yhtye ei kuitenkaan tyydy maustamaan Musen kaltaisesti pop-kappaleitaan proge-elementeillä, vaan kyseessä on täysiverinen progressiivinen rock.” (Uljas 11.1.2016, Antti Sillanmäki.)

”Agapé on ensilevyksi aivan tautisen kunnianhimoisesti kokoon kasattu äänite. Näitä kappaleita on todella mietitty. Sovituksissa on vuoroin ihanaa ilmavuutta ja vuoroin tavaraa on kasattu raidat täyteen. Viimemainituista aivan erinomainen esimerkki on Prayerworks, joka jousineen ja upeasti kehittyvine melodiakulkuineen saa väreet selkäpiihin.” (SmacktheJack.net 14.12.2015, ReneK)

Seuraa ?Verityä Facebookissa. ?Verity on lopettanut toimintansa keväällä 2017.

 

?Verityn kauppa

agape

Agapé

Agapé, levyn ja lehdykän lataus. Lue lisää ja osta tästä!

Agapén lehdykkä, levyn 11-sivuinen kuva- ja tekstiliite (pdf-lataus) yksinään 4 euroa. Osta tästä!