Ennakkotilaus: Parantava lähde

”Palauta mieleesi sellainen hetki elämässä, jolloin tunsit olevasi kokonainen, tyytyväinen, täysin elossa ja kotona omassa itsessäsi. Kuvittele, että sinun on mahdollista tuntea näin melkein koko ajan eikä vain silloin tällöin.”

Tiibetiläinen lama ja bön-perinteen opettaja Tenzin Wangyal Rinpoche opettaa kirjassa ikivanhaan viisauteen perustuvan meditaatioharjoituksen, jolla voit palauttaa elävän yhteyden luontoon, ihmisiin, elämääsi ja todelliseen olemukseesi. Kirja sisältää myös ohjeen, kuinka voit ladata ilmaisen äänikirjan, jossa Tenzin Wangyal ohjaa sisäisen turvautumisen meditaatioharjoituksen englanniksi. Kirjan tekstin on suomentanut Tuula Saarikoski.

Kirjan ennakkotilaus hintaan 18 euroa täältä. Hinta sisältää arvonlisäveron ja toimituskulut Suomeen.

Kirja ilmestyy elokuussa 2018, kun Tenzin Wangyal Rinpoche tulee Helsinkiin Ligmincha Finlandin vieraaksi opettamaan kirjan sielunpalautusharjoituksen. Ennakkotilaukset toimitetaan kurssipaikalle Katajanokan koululle tai postitetaan tilaajalle kurssin jälkeen. Ligmincha Finlandin kurssi “Parantava luontosuhde: Muinainen tiibetiläinen sielunpalautus-harjoitus” 10.-12.8.2018, ks. ligmincha.fi.

Samaan aikaan Parantavan lähteen kanssa ilmestyy toinen uudistettu painos Tenzin Wangyalin kirjasta Herätä valoisa mieli (1. p. Partuuna 2014, loppuunmyyty). Myös Herätä valoisa mieli on nyt tilattavissa ennakkoon samaan 18 euron hintaan. Katso kaikki Tenzin Wangyal Rinpochen Partuunasta saatavissa olevat kirjat täältä.