?Verity

 

Verity band in corpore

 

?Verity on: Jyrki Antikainen, laulu, perkussiot; Teijo Tykkyläinen, kitarat, taustalaulu; Ilari Hannula; koskettimet, taustalaulu; Nuutti Hannula, rummut, perkussiot, taustalaulu; Tommi Wehmas, basso, taustalaulu; Ville Äyräväinen, sello.

?Verityn esikoisalbumi Agapé ilmestyi Partuunan julkaisemana 28.11.2015.

Agapé on julkaistu toistaiseksi vain digitaalisena. Voit kuunnella levyä Spotifyissa ja muissa toistopalveluissa. Levyn korkealaatuisen äänitiedoston ja 11-sivuisen lehdykän latauksen voit ostaa Bandcamp.comista tai ?Verity-shopista. Jos mieluummin vain kuuntelet levyä suoratoistona, voit hankkia pelkän lehdykän (pdf) teksteineen ja kuvineen 4 euron hintaan täältä.

Agapésta sanottua:

”Agapé soi todella komeasti. Albumin soinnista ja osasta kappaleista tulee mieleen Muse. Osa tästä kunniasta lankeaa upeille sovituksille, joissa pääosan vievät Ilari Hannulan kosketinsoittimet. Yhtye ei kuitenkaan tyydy maustamaan Musen kaltaisesti pop-kappaleitaan proge-elementeillä, vaan kyseessä on täysiverinen progressiivinen rock.” (Uljas 11.1.2016, Antti Sillanmäki.)

”Agapé on ensilevyksi aivan tautisen kunnianhimoisesti kokoon kasattu äänite. Näitä kappaleita on todella mietitty. Sovituksissa on vuoroin ihanaa ilmavuutta ja vuoroin tavaraa on kasattu raidat täyteen. Viimemainituista aivan erinomainen esimerkki on Prayerworks, joka jousineen ja upeasti kehittyvine melodiakulkuineen saa väreet selkäpiihin.” (SmacktheJack.net 14.12.2015, ReneK)

Seuraa ?Verityn keikkakalenteria ja muita tapahtumia Facebookissa ja bändin kotisivulla Verityband.com.

 

?Verityn kauppa

agape

Agapé

Agapé, levyn ja lehdykän lataus. Lue lisää ja osta tästä!

Agapén lehdykkä, levyn 11-sivuinen kuva- ja tekstiliite (pdf-lataus) yksinään 4 euroa. Osta tästä!

 

30.3.2013, klo 0:51:38. House Of Rock, Kouvila, ?Verity, Jyrki Antikainen, Laulu

Yksityistunti

Yksityistunti haluamaltasi yhtyeen jäseneltä. Kaikki yhtyeen jäsenet ovat jo valmistuneita musiikkipedagogeja tai opintojensa loppusuoralla. Jos tunti pidetään yli 50 km päässä opettajan asuinpaikalta, lisätään hintaan matkakulut. Tunti voidaan järjestää myös Skypen välityksellä. 80 €. Osta tästä!

 

30.3.2013, klo 0:06:23. House Of Rock, Kouvila, ?Verity, Tommi Vehmas, Basso

Bändiklinikka

Kahden yhtyeen jäsenen pitämä 60 minuutin klinikka. Etelä-Suomen ulkopuolella hintaan lisätään matkakulut. Varaa tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista.

 

30.3.2013, klo 0:50:37. House Of Rock, Kouvila, ?Verity, Ville Äyräväinen, Sello

Intiimi akustinen keikka

?Verity tulee soittamaan intiimin akustisen keikan olohuoneeseenne. Jos keikka on Etelä-Suomen ulkopuolella, matkakuluista sovitaan erikseen keikan tilaajan kanssa. Varaa tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja neuvotellaan ajankohdasta, hinnasta ja muusta.

 

30.3.2013, klo 0:08:55. House Of Rock, Kouvila, ?Verity,

Yksityiskeikka

?Verity tulee soittamaan täyden setin yksityiseen tilaisuuteenne, sähköistettynä tai akustisena tilanteen mukaan. Jos keikka on Etelä-Suomen ulkopuolelle, matkakuluista sovitaan erikseen keikan tilaajan kanssa. Varaa tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja neuvotellaan aika, paikka, hinta ja muu.